Lifecoaching

Soms loopt het leven niet zoals je wilt. Je carrière pakt anders uit dan verwacht, relaties lopen niet lekker. Je bent in de war, wat gefrustreerd, raakt uit balans en verliest je vertrouwen.

Wat je dan kunt gebruiken is de heldere blik van een lifecoach om je verder te helpen. Iemand die luistert, met je meedenkt en het grote geheel ziet. Iemand met ervaring, die begrijpt waar je staat en nieuwe perspectieven kan bieden.

In een persoonlijke coachingstraject met mij staan we stil bij vragen als: waar verlang je naar en wat zit je dwars? Je gaat loslaten wat in de weg zit en ruimte maken voor wat je wél wilt. Zodat je vertrouwen krijgt, balans vindt en gaat komen waar jij wilt zijn.

Speciale thema’s

Bij lifecoaching kunnen we speciaal aandacht geven aan:
1. Sensitiviteit – hsp
2. Jouw persoonlijke kracht
Veel mensen kiezen voor een combinatie met ontstressen en spanning loslaten. We kunnen samen kijken wat voor jou het beste is.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
 Laat van je horen  en ik bel je terug.
Maak een afspraak

Sensitiviteit – hsp

Lees meer

Je persoonlijke kracht

Lees meer

Visie

Ik werk vanuit de principes van bloei en natuurlijke flow. Ieder van ons wordt geboren met bijzondere kwaliteiten, die vanzelf tot uiting komen als we ons veilig en vrij voelen. Net zoals een zaadje met de juiste verzorging vanzelf uitgroeit tot een bloem en net zoals een rups vanzelf uitgroeit tot en mooie vlinder. Gewoon, omdat het in hem zit.

Bij mensen gaat dat minder vanzelfsprekend. Door lastige ervaringen en misverstanden over wie we mogen zijn, passen we ons aan, vervormen onszelf als het ware. Dit geeft een rem op ons systeem, een blokkade. We voelen dan frustratie, onzekerheid, stress, faalangst, lichamelijke pijn, vermoeidheid, etc.

Mijn coaching is erop gericht om je terug te brengen naar je oorspronkelijke vertrouwen. Je reset jezelf, ruimt blokkades op en geeft je natuurlijke energie weer alle ruimte. Zodat je ontspant en kunt leven in lijn met je verlangen.

Je komt terug bij je oorspronkelijke vertrouwen. Zodat je ontspant en kunt leven in lijn met je verlangen.

Ontspannen sfeer

Ik werk graag in een warme, relaxte sfeer. En die probeer ik te creëren door goed te luisteren, opbouwende feedback te geven en speelsheid in te brengen. Wat ik vaak terug hoor is dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Ze kenmerken me met ‘warm en aandachtig, en met een open blik’.

Openheid

Je eigen inzet bepaalt  in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Nu ik luister naar de richting
Van mijn gedachten
Van mijn lijf
Van mijn hart
Van mijn ziel
Weet ik steeds beter waar ik moet zijn
En ben ik steeds vaker
Op de juiste plek
Thuis.

– Ien G.M. van der Pol, mastercoach en auteur

Gratis handige checklistchecklist sensitieve profesional coach zilverkade

Gratis adviesgesprek

Wil je een idee krijgen van wat jij concreet kunt doen om (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Je vertelt dan waar je tegenaan loopt en we bespreken wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen. Ook online mogelijk met videobellen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek

Maak een afspraak