Gratis adviesgesprek

Wil je een idee krijgen wat jij kunt doen om beter tot je recht te komen? Geef je dan op voor een gratis adviesgesprek. Dat kan bij mij in Den Bosch of via beeldbellen.

Jij vertelt dan waar je tegenaan loopt en ik vertel je op welke manier ik je kan helpen. Ook bespreken we of ik de juiste persoon ben om je te begeleiden, want als je een coachingstraject bij me volgt, is een goede klik echt belangrijk. We delen dan immers veel persoonlijks met elkaar.

Een adviesgesprek is altijd een stap in de richting van je doel. Het geeft je namelijk helderheid over je wensen en zicht op wat er allemaal mogelijk is voor je. Daarna beslis je zelf of je een coachtraject wilt wilt starten.

Ja, ik kom graag voor een gratis adviesgesprek.

Maak afspraak
zilverkade coach den bosch gratis advies

Neem contact op
en ik bel je terug

annelies@zilverkadecoaching.nl
06 10 47 29 59