Veel spanning

Veel mensen kampen met gevoelens van stress. Ze staan 24/7 aan, kampen met vermoeidheid, faalangst, relatiestress, geldzorgen, zorgen over hun gezondheid, onrust over klimaatveranderingen, politiek, etc. Zonder dat je het doorhebt kan het je leven erg beïnvloeden. Zeker als je wat gevoeliger bent.

Impulsiever en emotioneel

Je merkt dat je last hebt van stress doordat je je bijvoorbeeld opgejaagd voelt, wiebelig, angstig, gefrustreerd, moe of kattig. Je reageert impulsiever en emotioneel, en kunt minder goed organiseren en nadenken.

Je kunt ook last hebben van fysieke klachten. Hoofdpijn, buikpijn, vastzittende schouders of nek, etc. Je immuunsysteem werkt minder goed en je bent kwetsbaarder voor ziekte en burn-out. (zie mijn blog)

Behoefte aan rust

Waar je behoefte aan hebt is rust en balans – in je hoofd en in je lijf. Aan een manier om spanning van je af te laten glijden en dichter bij jezelf te blijven.

Hoe fijn zou het zijn als je relaxt zou kunnen blijven, ook op belangrijke momenten? Als je op je gemak aan je doelen zou kunnen werken? Wat zou er dan allemaal mogelijk worden?

Mijn best practices

Als HSPcoach gespecialiseerd in ontstressen help ik je graag om dit te bereiken. Ik deel graag mijn best practices met je. Ze vormen de basis van mijn dagelijks leven en mijn coachpraktijk, en geven rust, balans en meer controle.
Kijk hier over mijn methodes.

Resultaat

Na een coachtraject:
– weet je hoe stress werkt,
– herken je je eigen stressoren en hoe deze je leven beïnvloeden,
– ervaar je hoe je stress kunt keren en meer in flow komt,
– voel je meer rust & balans,
– heb je tools om ook thuis stress te keren.

Het keren van stress heeft een enorm effect op je leven. Op je emoties, op je gedachtes, op je veerkracht en je gezondheid. Blijf je beter in balans dan functioneer je beter op alle fronten. Je kunt beter nadenken, duurzamere oplossingen bedenken, je slaapt beter en voelt je blijer. En minstens zo belangrijk: je bent prettiger gezelschap – je zit beter in je vel.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
Laat van je horen  en ik bel je terug.
Maak een afspraak

Gratis handige checklist
checklist sensitieve profesional coach zilverkade

Gratis adviesgesprek

Wil jij ook stress loslaten en meer rust ervaren? Geef je dan op voor een gratis adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik meld me aan voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak
hsp stress coach mindset zilverkade

Een helpende mindset

lees meer

Blokkades oplossen

lees meer

Hoogsensitiviteit-HSP

Lees meer

Je authentieke kracht

Lees meer