Ontstressen

Soms functioneer je niet zoals je wilt. Je bent gespannen, emotioneel of onzeker in bepaalde situaties. Of de dingen lopen gewoon niet lekker. Wat ook goed kan – als je wat sensitiever bent – is dat je worstelt met overprikkeling en het vinden van je plek.

Wat jou goed zou kunnen helpen is de heldere blik van een coach. Iemand die luistert, met je meedenkt en het grote geheel ziet. Iemand die je kan helpen om belangrijke veranderingen teweeg te brengen zodat je beter gaat functioneren.

Zou jij spanning willen loslaten? Zodat je kwaliteiten goed tot hun recht komen en je relaxt je doelen kunt bereiken? In een persoonlijke coachingstraject bij mij ga je loslaten wat in de weg zit en ruimte creëren voor wat je wél wilt. Zodat je vertrouwen krijgt, in balans komt en gaat komen waar jij wilt zijn.

Mogelijkheden

Ik begeleid drie specifieke manieren van ontstressen:
1. stress loslaten
2. blokkades oplossen
3. mindset training

Welke manieren in jouw traject aan bod komen, hangt af van je persoonlijke situatie. Daar kunnen we samen naar kijken. Vaak wordt gekozen voor een combinatie van mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

 Laat van je horen  en ik bel je terug.

Maak een afspraak

Stress loslaten

lees meer

Blokkades oplossen

lees meer
hsp stress coach mindset zilverkade

Mindset-training

lees meer

Visie

Ik werk vanuit de principes van bloei en natuurlijke flow. Ieder van ons wordt geboren met bijzondere kwaliteiten, die vanzelf tot uiting komen als we ons veilig en vrij voelen. Net zoals een zaadje met de juiste verzorging vanzelf uitgroeit tot een bloem en net zoals een rups vanzelf uitgroeit tot en mooie vlinder. Gewoon, omdat het in hem zit.

Bij mensen gaat dat minder vanzelfsprekend. Door overprikkeling, lastige ervaringen en misverstanden over wie we mogen zijn, kunnen we geremd worden. Dit geeft onbewuste blokkades in ons systeem, die na verloop van tijd leiden tot gevoelens van frustratie, onzekerheid, stress, faalangst, pijn, vermoeidheid, etc. Waardoor we ons minder goed ontplooien en veel potentieel niet tot uiting komt.

Mijn coaching is erop gericht om je terug naar je oorspronkelijke vertrouwen te brengen. Je reset jezelf, ruimt blokkades op en vult jezelf met wat je wél helpt. Zodat je ontspant en kunt leven in lijn met je verlangen.

Methodes

De methodes die ik gebruik zijn divers:
cognitieve coachingsmethodes, zoals ‘De innerlijke Familie’ en R.E.T., gericht op het krijgen van inzicht in gedrag en onbewuste overtuigingen.
– meditaties en mindfulness, ter ontspanning en bewustwording
transformatiemethodes uit mindsettraining en de energetische psychologie, gericht op het bereiken van belangrijke, diepgaande veranderingen. O.a. via opstellingswerk en de verbindingsprocessen van LIVE THE CONNECTION® werken we op het niveau van het onderbewuste en kunnen zo op een bijzondere en effectieve manier innerlijke blokkades opruimen.

Sfeer

Ik werk graag in een warme, relaxte sfeer. En die probeer ik te creëren door goed te luisteren, opbouwende feedback te geven en speelsheid in te brengen. Wat ik vaak terug hoor is dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Ze kenmerken me met ‘warm en aandachtig, en met een open blik’.

Sensitieve professionals

In mijn praktijk begeleid ik veel sensitieve professionals. Gedreven mensen die tegelijkertijd behoorlijk gevoelig zijn. Heb jij dat ook?

Door het loslaten van spanning en blokkades komen je kwaliteiten veel beter tot hun recht en kan juist jij van grote betekenis zijn.

Jouw inzet

Je eigen inzet bepaalt in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Gratis adviesgesprek, ook online

Wil je een idee krijgen van wat jij kunt doen om (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook online mogelijk met videobellen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Ontvang mijn gratis e-bookin 6 stappen naar
meer ontspanning, balans en kracht.