Ontstressen

Soms functioneer je niet zoals je wilt. Je bent gespannen, emotioneel of onzeker in bepaalde situaties. Of de dingen lopen gewoon niet lekker. Wat ook goed kan – als je wat sensitiever bent – is dat je worstelt met overprikkeling en het vinden van je plek.

Wat jou goed zou kunnen helpen is de heldere blik van een coach. Iemand die luistert, met je meedenkt en het grote geheel ziet. Iemand die je kan helpen om belangrijke veranderingen teweeg te brengen zodat je beter gaat functioneren.

Zou jij spanning willen loslaten? Zodat je kwaliteiten goed tot hun recht komen en je relaxt je doelen kunt bereiken? In een persoonlijke coachingstraject bij mij ga je loslaten wat in de weg zit en ruimte creëren voor wat je wél wilt. Zodat je vertrouwen krijgt, in balans komt en gaat komen waar jij wilt zijn.

Mogelijkheden

Ik begeleid drie specifieke manieren van ontstressen:
1. stress loslaten
2. blokkades oplossen
3. mindset training

Welke manieren in jouw traject aan bod komen, hangt af van je persoonlijke situatie. Daar kunnen we samen naar kijken.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

 Laat van je horen  en ik bel je terug.

Maak een afspraak

Stress loslaten

lees meer

Blokkades oplossen

lees meer

Mindset-training

lees meer

Methodes

Om te zorgen dat je daadwerkelijk gaat loslaten wat je dwarszit, gebruik ik diverse methodes:
– cognitieve coachingsmethodes gericht op het krijgen van meer inzicht,
– meditaties,
– en transformatiemethodes gericht op het bereiken van belangrijke verandering op een diep, basaal niveau.

Ik maak daarbij onder meer gebruik van LIVE THE CONNECTION® en REFRESHING BELIEFS METHOD, zeer effectief voor het opruimen van stress en blokkerende overtuigingen.

Sfeer

Ik werk graag in een lichte, ontspannen sfeer. En die probeer ik te creëren door goed te luisteren, opbouwende feedback te geven en speelsheid in te brengen. Wat ik vaak terug hoor is dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Ze kenmerken me met ‘warm en aandachtig, en met een open blik’.

Jouw inzet

Je eigen inzet bepaalt  in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Gratis adviesgesprek, ook online

Wil je een idee krijgen van wat jij kunt doen om (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook online mogelijk met videobellen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Ontvang mijn gratis e-bookin 6 stappen naar
meer ontspanning, balans en kracht.