Spanning en disbalans

Je bent regelmatig gespannen, emotioneel of onzeker in bepaalde situaties. Of misschien worstel je met overprikkeling en het vinden van je plek. Hoe dan ook: door aanhoudende stress en spanning en functioneer je niet zoals je wilt.

Heldere blik

Wat jou kan helpen is de heldere blik van een coach. Iemand die luistert, met je meedenkt en het grote geheel ziet. Iemand die jou kan begeleiden om belangrijke veranderingen teweeg te brengen, zodat je beter gaat functioneren.

Wellicht voel je druk door iets concreets op je werk of door een bepaalde relatie. Maar het kan ook zijn dat er iets speelt op een dieper niveau: issues uit je verleden of in je familiesysteem die je dwarszitten, waar je misschien nauwelijks van bewust bent.

In een persoonlijke coachingstraject bij mij ga je onderzoeken wat je mist, loslaten wat in de weg zit en creëren wat je wél wilt. Zodat je komt waar jij wilt zijn.

Mogelijkheden

Tijdens een coachtraject kijken we naar verschillende vormen van stress en ontstressen:
1. afwijzingsgevoeligheid loslaten
2. stress/overprikkeling keren
3. blokkades oplossen
4. een helpende mindset ontwikkelen

Meestal wordt dit gecombineerd met een vorm van HSP-coaching, gericht op hoogsensitieve mensen (HSP). Wat voor jou het handigst is kunnen we samen bespreken.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
 Laat van je horen  en ik bel je terug.
Maak een afspraak
coach stress hsp den bosch meditaties

Stress keren

lees meer

Blokkades oplossen

lees meer
hsp stress coach mindset zilverkade

Een helpende mindset

lees meer

Methodes

De methodes die ik gebruik zijn onder meer:
praktische tools uit de wetenschappelijk bewezen CSR-methode om te herstellen van overbelasting.
cognitieve methodes, gericht op inzicht krijgen en begrijpen van belemmerende gedragspatronen, zoals het ‘Internal Family Systems’ (IFS) en R.E.T.
transformatiemethodes gericht op daadwerkelijke veranderingen in je systeem op diep niveau, waar je met je begrip en je denken niet goed meer bijkan. Zoals EMDR, systemisch werk, Energie Psychologie en Live The Connection.

Live The Connection is een methode om o.a. belemmerende overtuigingen om te zetten in behulpzame overtuigingen, en om spanning op onbewust niveau los te kunnen laten. (vergelijkbaar met PSYCH-K)
EMDR is ook een effectieve methode voor het oplossen van angst en belemmerende overtuigingen, door de wetenschap uitvoerig bewezen en omarmd.

Verder maak ik ook graag gebruik van
– de gevalideerde stress & burn-out test van CSR (Expertisecentrum Stress & veerkracht)
– HSP analyse, van Esther Bergsma (hoogsensitief.nl)
– waarden-analyse
– kwaliteitenspel
– meditaties en mindfulness ter ontspanning en bewustwording

Wat ik ook inzet is een bepaald vermogen tot helder weten dat in mij aanwezig is. Niks vaags maar gewoon een sterke, heldere intuïtie waar ik mee heb leren werken. Ik doorzie vrij snel wat er aan de hand is in de onderstroom van jouw leven, wat je dwarszit en hoe je dit mogelijk kunt oplossen.

Sfeer

Ik werk graag in een ongedwongen, relaxte sfeer. En die probeer ik te creëren door goed te luisteren, opbouwende feedback te geven en speelsheid in te brengen. Wat ik vaak terug hoor is dat cliënten zich snel op hun gemak voelen. Ze kenmerken me als ‘warm en aandachtig, en met een open blik’.

Jouw inzet

Je eigen inzet bepaalt in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan kunnen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Gratis adviesgesprek

Wil je een idee krijgen van wat jij kunt doen om spanning los te laten en (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak

Sensitieve professionals

In mijn praktijk begeleid ik veel sensitieve professionals. Gedreven mensen die tegelijkertijd behoorlijk gevoelig zijn. Heb jij dat ook?
Door het loslaten van spanning en blokkades komen je kwaliteiten veel beter tot hun recht en kan juist jij van grote betekenis zijn.

Gratis handige checklistchecklist sensitieve profesional coach zilverkade