Ontstressen

Je weet dat je wat te bieden hebt, maar het komt er gewoon niet helemaal uit. Je functioneert niet zoals je wilt. Je bent gespannen, emotioneel of onzeker in bepaalde situaties. Of de dingen lopen gewoon niet lekker. Wat ook goed kan – als je wat sensitiever bent – is dat je worstelt met overprikkeling en het vinden van je plek.

Wat jou goed zou kunnen helpen is de heldere blik van een coach. Iemand die luistert, met je meedenkt en het grote geheel ziet. Iemand die je kan helpen om belangrijke veranderingen teweeg te brengen zodat je beter gaat functioneren.

Zou jij minder spanning willen voelen? Zodat je kwaliteiten goed tot hun recht komen en je relaxt je doelen kunt bereiken? In een persoonlijke coachingstraject bij mij ga je loslaten wat in de weg zit en ruimte creëren voor wat je wél wilt. Zodat je komt waar jij wilt zijn.

Mogelijkheden

Ik begeleid drie specifieke manieren van ontstressen:
1. stress loslaten
2. blokkades oplossen
3. mindset verandering

Veel cliënten combineren dit met aspecten van coaching speciaal gericht op hoogsensitieve mensen (HSP). Wat voor jou het handigst is kunnen we samen bespreken.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
 Laat van je horen  en ik bel je terug.
Maak een afspraak
coach stress hsp den bosch meditaties

Stress loslaten

lees meer

Blokkades oplossen

lees meer
hsp stress coach mindset zilverkade

Mindset verandering

lees meer

Methodes

De methodes die ik gebruik zijn onder meer:
praktische tools uit de wetenschappelijk bewezen CSR-methode om te herstellen van overbelasting.
cognitieve methodes, gericht op inzicht krijgen en begrijpen van belemmerende gedragspatronen, zoals het ‘Internal Family Systems’ (IFS) en R.E.T.
transformatiemethodes gericht op daadwerkelijke veranderingen in je systeem op diep niveau, waar je met je begrip en je denken niet goed meer bijkan. Zoals EMDR, systemisch werk, Energie Psychologie en LIVE THE CONNECTION®.

LIVE THE CONNECTION® is een vrij nieuwe methode om o.a. belemmerende overtuigingen om te zetten in behulpzame overtuigingen, en om spanning op onbewust niveau los te kunnen laten.
EMDR is ook effectieve methode voor het oplossen van angst en belemmerende overtuigingen en al lang en breed bekend en bewezen.

Verder maak ik ook graag gebruik van
– diverse tests en analyses, op het gebied van HSP en chronische stress
– waarden-analyse
– kwaliteitenspel
– meditaties en mindfulness ter ontspanning en bewustwording

Wat ik ook inzet een bepaald talent in mij voor ‘helder weten’. Ik doorzie al snel wat er aan de hand is in de onderstroom van jouw leven, wat je dwarszit en hoe je dit mogelijk kunt oplossen.

Sfeer

Ik werk graag in een ongedwongen, relaxte sfeer. En die probeer ik te creëren door goed te luisteren, opbouwende feedback te geven en speelsheid in te brengen. Wat ik vaak terug hoor is dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Ze kenmerken me met ‘warm en aandachtig, en met een open blik’.

Jouw inzet

Je eigen inzet bepaalt in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Gratis adviesgesprek

Wil je een idee krijgen van wat jij kunt doen om (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak

Sensitieve professionals

In mijn praktijk begeleid ik veel sensitieve professionals. Gedreven mensen die tegelijkertijd behoorlijk gevoelig zijn. Heb jij dat ook?
Door het loslaten van spanning en blokkades komen je kwaliteiten veel beter tot hun recht en kan juist jij van grote betekenis zijn.

Gratis handige checklistchecklist sensitieve profesional coach zilverkade