Over mij

Ik ben Annelies Uittenbogaard, gediplomeerd ontstres- en lifecoach (drs.). Ik help sensitieve professionals om authentiek en krachtig te functioneren, via het versterken van je kwaliteiten en het loslaten van spanning & blokkades.

Lees reacties van cliënten

Visie

Ik geloof dat ieder mens uniek is en het vermogen heeft om bijzondere dingen te doen. Maar ik weet ook dat je de toegang tot die authentieke kracht kunt kwijtraken. Bijv. door stress, overprikkeling, onzekerheid, lastige ervaringen en misverstanden over wie we mogen zijn. Of door factoren waar je je helemaal niet bewust van bent. Daar kan je behoorlijk wiebelig van worden.

Mijn coaching is erop gericht om je je oorspronkelijke balans terug te laten vinden. Zodat je met al je talenten goed tot je recht komt. Je gaat negatieve gedachten ontmaskeren, spanning loslaten en doelen realiseren. Je voelt rust en vertrouwen. Je komt tot bloei.

Mijn eigen ervaring

Mijn manier van werken is voor een deel gebaseerd op wat ik zelf heb ervaren in een moeilijke periode. Door de ziekte van Lyme en een burn-out stond mijn leven op de kop. Ik had veel last van spanning en voelde me behoorlijk machteloos.

Zoekend naar wat kon helpen, ontdekte ik twee hele belangrijke dingen:
1. Dat mijn sensitiviteit een grote rol speelde bij alle stress.
2. Dat ik veel meer invloed heb op hoe ik me voel, dan ik dacht.

Ik leerde hoezeer overprikkeling, angst en negatieve overtuigingen ons leven kunnen blokkeren zonder dat we het doorhebben. Maar ook dat we die blokkades kunnen loslaten en kunnen kiezen voor ontspanning en bloei.

Fijne flow

Het zorgde ervoor dat mijn gezondheid met sprongen vooruitging, fysiek en emotioneel. Ik kwam in een fijne rustige flow terecht, waarbij mijn sensitiviteit een bron van kracht werd in plaats van een struikelblok. Met vertrouwen ben ik me gaan richten op waar ik goed in ben, waarin ik geloof en waarin ik me wil ontwikkelen. Ik voel me rijk en gezegend.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
Laat een boodschap achter
en ik bel je terug.
Maak een afspraak

Authenticiteit

Mijn interesse in wat mensen bezielt, hun authenticiteit en eigenheid, staat centraal in vrijwel alles wat ik doe. Ook in mijn werk als filmmaker. Zo werkte ik jarenlang voor de Publieke Omroep aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maak ik nog geregeld films over bijzondere mensen in kunst en cultuur. Het geeft me veel voldoening om ook creatief bezig te zijn.

Goed geregeld

Coaching doe ik graag via persoonlijke gesprekken op locatie of online via beeldbellen – afhankelijk van jouw wensen als cliënt. Daarnaast deel ik online tips, inspiratie en meditaties via social media en de Zilverkade Nieuwbrief (inschrijving onderaan de website). Zie ook mijn checklist ’10 aandachtspunten voor de sensitieve professional’.

Ik ben geregistreerd bij het NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. In mijn praktijk hanteer ik de Internationale Ethische code IEC.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

JA, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak

Gerelateerde opleidingen en organisaties

zilverkade-coach-coachfinder