Ik ben Annelies Uittenbogaard, gecertificeerd ontstres- en HSPcoach (drs). Ik help sensitieve professionals zoals jij om authentiek en zelfbewust te functioneren zodat je goed tot je recht komt. Niet door op je tenen te lopen, maar juist door te zijn wie je bent.

Lees reacties van cliënten

Visie

Ik geloof dat ieder mens uniek is en het vermogen heeft om bijzondere dingen te doen. Maar ik weet ook dat je de toegang tot dat vermogen wat kunt kwijtraken. Door stress, overprikkeling, schrik in je kinderjaren en misverstanden over wie we mogen zijn. Of door factoren waar je je helemaal niet bewust van bent. Daar kan je behoorlijk wiebelig van worden.

Mijn coaching is erop gericht om je je natuurlijke kracht terug te laten vinden. Je gaat negatieve gedachten ontmaskeren, spanning loslaten, kwaliteiten versterken en doelen realiseren. Je voelt rust en vertrouwen. Je komt tot bloei.

Mijn eigen ervaring

Zelf heb ik lang geworsteld met mijn hoogsensitiviteit in relatie tot mijn werk (voor film & tv destijds). Mijn sterke antennes voor prikkels, sfeer en communicatie waren een talent en tegelijk een struikelblok. Ik was snel uit balans. Ik vond het vooral lastig om in het contact met anderen bij mezelf te blijven en had het gevoel dat mijn talenten daardoor niet goed uit de verf kwamen. Dat frustreerde me want ik was heel ambitieus. Ik wilde zoveel mooie dingen maken, ik wilde zoveel van mijn visie delen. Wat maar ten dele lukte toen.

Na een periode van burn-out en de ziekte van Lyme ontdekte ik dingen die mijn leven radicaal veranderden. Waaronder:
. we hebben veel meer invloed op hoe we ons voelen dan we vaak denken
. afwijzingsgevoeligheid speelt een grote rol bij onze emotionele en fysieke gezondheid
. er zijn superfijne (en snelle) manieren om spanning en oude lasten los te laten.

Ik besloot daarop het roer om te gooien en me toe te leggen op het coachen van sensitieve professionals. Zodat ook mensen zoals jij de tools kunnen krijgen om echt tot bloei te komen. Vanuit jouw authentieke kracht. Want de wereld heeft jouw bijzondere sensitiviteit nodig, juist nu.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
Laat een boodschap achter
en ik bel je terug.
Maak een afspraak

Authenticiteit

Mijn interesse in wat mensen bezielt, hun authenticiteit en eigenheid, staat centraal in vrijwel alles wat ik doe. Ook in mijn werk als filmmaker. Zo werkte ik jarenlang voor de Publieke Omroep aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maak ik nog geregeld films & portretten over bijzondere mensen in kunst en cultuur. Het geeft me veel voldoening om ook creatief bezig te zijn.

Goed geregeld

Coaching doe ik graag via persoonlijke gesprekken op locatie of online via beeldbellen – afhankelijk van jouw wensen als cliënt. Daarnaast deel ik online tips, inspiratie en meditaties via social media en de Zilverkade Nieuwbrief (inschrijving onderaan de website). Zie ook mijn checklist ’10 aandachtspunten voor de sensitieve professional’.

Ik ben geregistreerd bij het NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. In mijn praktijk hanteer ik de Internationale Ethische code IEC.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

JA, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak

Gerelateerde opleidingen en organisaties

zilverkade-coach-coachfinder