“Integer, betrokken en goed in staat om tot de kern door te dringen, zo ervaar ik Annelies tijdens mijn coachingsessies. Ze heeft me enorm geholpen om helder te krijgen welke factoren de groei van mijn eigen praktijk belemmerden, en om die vervolgens uit de weg te halen. Dank Annelies voor je zeer waardevolle bijdrage!”

Jeannette, begeleid bij haar ondernemerschap

“Annelies is een fijne coach. Ze zet een mooie veilige sfeer neer waardoor er aan alles werkt kan worden wat maar opkomt. Ze luistert goed en weet uit mijn overvloedige woordenstroom steeds de essentie te halen. Ze is betrokken en resultaatgericht. Ik heb beter geleerd naar de subtiele lichaamssignalen te luisteren en mijn lichaam te vertrouwen. Ik kan weer verder. Heel erg bedankt, Annelies.”

Ingrid, begeleid bij het versterken van haar vertrouwen in haar lichaam

“Heel erg bedankt voor je coaching. Je hebt me veel nieuwe inzichten gegeven in mijzelf. Veel weet ik wel met mijn hoofd, maar door ook mijn gevoel erbij te betrekken raakte ik echt overtuigd en kon het verandering teweeg brengen. Ook het ABC van ontstressen lijkt te hebben gewerkt. Tijdens het spannende gesprek dat ik zou hebben, op mijn werk, heb ik nu kunnen zeggen wat ik wilde zeggen. Dat gaf me echt een goed gevoel.

Mayke, begeleid bij het versterken van haar zelfbeeld en slagkracht op haar werk

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
Laat van je horen  en ik bel je terug.
Maak een afspraak

“Door de begeleiding van Annelies heb ik echt meer rust gekregen. De oefeningen hadden  een bijzonder effect op me. Ze maakten me duidelijk hoeveel invloed mijn overtuigingen hebben op mijn leven. Ook binnen relaties. Door wat ik hier ervaren heb, ben ik dichter bij mezelf gekomen. Ik ben opener geworden en voel me sterker.  Bepaalde relaties zijn echt verbeterd waar ik heel blij mee ben. Doordat het allemaal soepeler loopt heb ik meer energie. Ja, door de coaching zijn belangrijke dingen opgelost.”

“Annelies werkt op een vriendelijke, betrokken manier met je samen aan het helder krijgen van je vragen en wat je stress geeft. Ze is krachtig op een zachte manier en pakt door op cruciale momenten.”

Elze, begeleid bij haar energiebalans in een drukke baan

“Tijdens het coachtraject bij Annelies heb ik veel geleerd over mijn sensitieve eigenschappen als HSP. Over alle goede kwaliteiten die daarbij horen maar ook welke signalen er volgen als ik niet naar mijn lichaam luister. Nu pik ik die signalen eerder op en kan ik makkelijker rust pakken of nee-zeggen. Ik ben meer in balans en heb veel meer vertrouwen in wie ik ben en wat ik te bieden heb. Annelies is een heel fijn persoon en ze heeft me heel goed geholpen.”

– Linda , begeleid bij het omgaan met / inzetten van haar gevoeligheid in haar werk

“Mijn gevoeligheid zag ik echt als een last bij mijn functioneren. Door de gesprekken met Annelies ben ik gaan inzien dat het juist een grote kracht is, dat ik goed contact kan maken met mensen, graag verbinding maak en sfeer goed kan aanvoelen.

Ik zie nu in dat ik allerlei negatieve gedachten had over hoe ik zou moeten zijn en wat ik allemaal zou moeten kunnen. En hoe die gedachten me dwars zaten. Met Annelies heb ik er al een aantal van me af kunnen zetten. Dat is echt bevrijdend.
Ook door ABC van ontstressen dat ik leerde, heb ik houvast gekregen en kan ik me veel beter ontspannen.

Ik vond het contact met Annelies erg prettig. Ik voelde me op mijn gemak en gehoord. Door haar eigen (levens)ervaringen weet ze de materie duidelijk en met concrete voorbeelden over te brengen. Niets van wat ik zei werd vreemd gevonden. Dat gaf vertrouwen en een veilig gevoel.”

Chantal, begeleid bij het versterken van haar sensitieve kracht op het werk

“Telkens als bepaalde gedachten door mijn hoofd schoten, werd ik geplaagd door hevige stress met directe fysieke verschijnselen. Ik kon er niet van loskomen. ‘Het ABC van ontstressen’ dat Annelies me leerde, biedt mij heel praktische houvast. Het geeft me echt rust, ook op lastige momenten (bijvoorbeeld ’s nachts!)

Met haar heldere blik heeft Annelies een goed zicht op het geheel. Zij is empathisch maar beziet alles heel neutraal. Niet dwingend maar doelbewust laat ze je zelf het pad naar de oplossing vinden.”

Ingeborg, begeleid bij hevige stress

“De coaching van Annelies heb ik als zeer positief ervaren. Ze straalt veel rust uit, stelt de juiste vragen en kan heel goed luisteren. Door haar betrokkenheid had ik het gevoel dat we echt samen aan de slag waren met de issues die ik haar voorgelegde. Ik voelde me gehoord en kreeg tegelijkertijd mooie nieuwe inzichten. Annelies laat je goed en eerlijk naar jezelf kijken en dat resulteerde in een duidelijke analyse en veel praktische tips. Geen vaagheden maar boter bij de vis en dat past bij mij.”

Marieke, begeleid bij sociale stress en zelfzorg

Gratis adviesgesprek

Benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen. 

Ja, ik meld me aan voor een gratis adviesgesprek.

Afspraak maken