Om stress uit je leven weg te nemen – op wat voor gebied dan ook – bestaat er een krachtige methode: Live The Connection.  Met eenvoudige processen laat je op een diep niveau spanning los en vind je meer innerlijke rust.

Met deze methode ‘programmeer’ je jezelf als het ware om te kunnen doen wat nodig is, en om aan te trekken wat je wilt in je leven, in plaats van te herhalen wat je niet wilt. Persoonlijke moeilijkheden laat je eenvoudig los. Je verbetert je je stemming, je (werk)relaties en je mogelijkheden om doelen te bereiken.

Marina Riemslagh

De grondlegster van LTC is Marina Riemslagh: ethica (Phd), auteur en stress-expert. In deze video legt ze e.e.a. uit over deze methode.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
 Laat van je horen en ik bel je terug.
Maak afspraak

Een verbonden brein laat je goed functioneren.

Bevindingen uit de neurowetenschap tonen keer op keer aan dat je alleen goed & ontspannen kunt functioneren als je verschillende hersendelen goed samenwerken. Als je een ‘verbonden brein’ hebt.

Bij stress is je brein níet goed verbonden.  Dan ervaar je tal van problemen – geestelijk en lichamelijk. Je kunt niet goed nadenken, kunt je niet goed verplaatsen in een ander, maakt slecht contact, maakt fouten in je werk en je kwaliteiten komen niet uit de verf. Met alle gedoe en frustratie van dien.

Met Live The Connection kom je terug in flow – en goed tot je recht – door je brein weer te verbinden.

Een pessimistische mindset bijvoorbeeld, die het je lastig kan maken je wensen te realiseren, reset je op een eenvoudige manier. Belemmerende gedachtes en gedrag zet je om in helpend gedrag dat jezelf, je gezondheid, je relaties en je werk ten goede komt.

Deze methode is eenvoudig en heel gebruiksvriendelijk.

Je leven richting geven met Live The Connection

Doordat je oefeningen doet die direct inwerken op je onderbewuste, hoef je niet diep in pijnlijke herinneringen te graven. Je heft eenvoudigweg de blokkades op die je dwars zitten. En je komt weer op het spoor van het leven dat je wél wilt, door deze blokkades te ‘herprogrammeren’.

Het herprogrammeren van je gevoel en je gedrag gaat makkelijker dan je denkt.

Ontdek tijdens een losse coachingsessie hoe je dat doet en hoe je daarmee stress loslaat. Of informeer naar een traject waarbij ik je met LTC begeleid om te komen waar jij wilt zijn.

Een adviesgesprek is altijd gratis.

Maak afspraak