Ontspanning en vertrouwen

Dit is een fijne meditatie als je je zorgen maakt en de spanning in je lichaam is gekropen.
Het zal je zenuwstelsel wat kalmeren waardoor je meer rust en vertrouwen gaat ervaren. Je zal beseffen dat je niet constant de controle hoeft te houden en dat je meer kan loslaten

Duur: ca. 7 minuten.

Wil je reageren op deze meditatie? Graag! Dat kan onderaan deze pagina.

Meer begeleiding?

Heb je meer begeleiding nodig om te ontspannen, dan kun je me altijd (beeld)bellen. Een eerste adviesgesprek is altijd gratis.

Maak een afspraak

6 Reacties

 • Rina schreef:

  Wat een heerlijke meditatie, ik voelde mij heel onrustig, maar na de meditatie was dat een stuk minder. Ik doe ook trancedente meditatie maar die vind ik soms te lang en de gedachten blijven dan maar doorgaan.
  Hartelijk bedankt voor deze meditatie, ik ga hem zeker dagelijks toepassen

 • Ingeborg schreef:

  Wat een fijne meditatie! De instructies zijn natuurlijk, heel ‘down to earth’, de timing en rustmomenten perfect. De duur van de meditatie is lang genoeg om even helemaal los gekomen te zijn. Ik heb me voorgenomen er dagelijks een moment voor te nemen. Dankjewel hiervoor!

 • Heloise schreef:

  Wat een mooie meditatie, Annelies! Ik heb ervaren dat het me echt helpt om mijn hele gestel te herstellen. Kun je dat zo zeggen? Mijn Nederlands is niet zo sterk na bijna 40 jaar uit Nederland. ? In ieder geval, hartelijk bedankt voor het delen van jou begeleide meditatie! ???

  • Annelies Uittenbogaard schreef:

   Fijn dat het je helpt Heloise! En helemaal niks mis met je Nederlands hoor 🙂