Het accepteren van de situatie – ja zeggen

Dit is een meditatie die je helpt om ‘ja’ te zeggen tegen wat er aan de hand is. Om je situatie ontspannen onder ogen te zien.

Vóór je je situatie kunt verbeteren is het namelijk nodig om eerst te erkennen hoe je er nu voor staat. Om eerlijk tegen jezelf te zijn. Deze meditatie helpt je om vanuit rust te kunnen zien wat nodig is. (ca. 15 min)

2 Reacties

 • Avatar Thea schreef:

  Het was moeilijk. Ik werd emotioneel tijdens de meditatie maar voelde wel meer helderheid

  • Annelies Uittenbogaard Annelies Uittenbogaard schreef:

   Fijn dat de meditatie je meer rust gegeven heeft Thea. Het voelen van de realiteit kan inderdaad best heftig zijn in eerste instantie. Het is mooi als je dit gewoon kan laten gebeuren, want als je je emoties accepteert, krijg je direct meer rust. En rust geeft meer helderheid, en helderheid leidt weer tot wijzere beslissingen. Hopelijk brengt de meditatie je op deze manier wat verder.
   Hartelijke groet, Annelies

Reageer