Ontdek je natuurlijke kracht

Misschien bekruipt je net iets te vaak een wat leeg gevoel de laatste tijd. Is dit het nou? Heb ik hier al die jaren naartoe geleefd? Je mist iets in je leven, iets van betekenis, voldoening of misschien mis je wel verbinding. Maar wat kun je daarmee? Hoe vind je je enthousiasme weer terug?

Negatief patroon

Een uitgeblust, doelloos gevoel breekt je vroeg of laat op. Dit is niet wie je wilt zijn. Je wilt je juist graag 100% inzetten voor iets waar je blij van wordt. In plaats daarvan voel je frustratie en hebt steeds minder energie. Vorige week had je nog last van je rug en nu heb je hoofdpijn. Wat moet doen?

Is dit het nou? Heb ik hier al die jaren naartoe geleefd? Ik mis iets in m’n leven, iets van betekenis, echte voldoening.

Iemand die met je meekijkt

Hoog tijd dat je aan de bel trekt en op zoek gaat naar een oplossing. Want het is heel jammer als jij je talenten niet goed kunt inzetten en niet goed uit de verf komt. Je hebt zoveel te bieden.

Wat je nodig hebt is iemand die eens met je meekijkt naar wat er gebeurt. Persoonlijke coachingsessies met juiste persoon kunnen je enorm vooruit helpen.

Vind je innerlijke kracht

Het werkt heel verhelderend als iemand je vragen stelt over iets dat voor jou vanzelfsprekend is. Het geeft een frisse blik op je situatie. En op jezelf. Want hoe goed ken je jezelf nou eigenlijk?

Waarom doe je wat je doet? Waar krijg je energie van? Wat zijn je natuurlijke kwaliteiten? Met goede hulp krijg je zicht op jezelf en je eigen innerlijke kracht. Een belangrijke stap op weg naar een vervuld leven.

Ik ken je frustratie

Graag help ik om je enthousiasme en bevlogenheid terug te vinden. Ik ben al 25 jaar professioneel vragensteller en luisteraar, en zie snel waar het wringt en waar je kansen liggen.

Ik heb ook zelf met deze vragen geworsteld en ken je frustratie. Maar ik weet nu dat het ook anders kan en dat je met de juiste begeleiding meer dan ooit in de flow kunt komen.

Het ontdekken van je natuurlijke talenten en je drive geeft een enorme boost. Je voelt wat je ten diepste te brengen hebt.

Wat levert dit traject je op?

Door deze coachingsessies ontdek je wat jouw natuurlijke talenten zijn, waar je passie ligt en wat je persoonlijke missie is. Waar je van áángaat.

Je krijgt inzicht in wat jou ten diepste motiveert en waarin jij het verschil kunt maken. Dit geeft veel voldoening en een boost aan energie. Het is een belangrijke stap richting duurzaam geluk.

Gratis adviesgesprek

Je kunt je opgeven voor een gratis adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek:

Zilverkade Coaching
T: 104 72 959
annelies@zilverkadecoaching.nl

Eenvoudig ontstressen

lees meer

Blokkades oplossen #1

lees meer

Blokkades oplossen #2

lees meer