Blokkades oplossen 2.

Met sommige persoonlijke issues ben je misschien al lang bezig en toch… je blijft erover struikelen. je gevoelens lijken meer de baas over jou zijn dan andersom. En ondertussen functioneer je maar half. Heel vervelend.

Ik kan in een gesprek ineens heel fel worden. Dan voel ik me geraakt en haal ik hard uit. Terwijl ik dat helemaal niet wil.’

Je snapt je eigen gedrag niet

Sommige gedragspatronen of gevoelens zitten zo ingebakken in je systeem, dat ze lastig los te laten zijn. In ieder geval niet met een rationele benadering. Dat komt omdat ze in je automatische systeem zijn opgenomen. In je software als het ware.

Er is een oplossing

Ben je dan overgeleverd aan deze automatische reacties? Nee, gelukkig is er een oplossing. Wat je nodig hebt is iemand die weet hoe je automatische, onbewuste processen kunt bijsturen.

Ik help je graag

Ik help je graag bij dit soort problemen. Ik beheers een vrij nieuwe methode die je heel effectief is op dit gebied, gebaseerd op de laatste neurologische inzichten. Het heeft mijn eigen leven zo verrijkt, dat ik het met veel enthousiasme toepas in mijn praktijk.

Hoe gaat dit?

We werken met diverse oefeningen, één op één en stap voor stap. Soms lijkt het een beetje op een familieopstelling, maar dan zonder groep. En het gaat snel en werkt vrijwel direct.

Niks staat meer in de weg om je verlangen te volgen en de dingen te doen zoals jij dat wilt.

Wat dit traject je oplevert

Als je er serieus mee aan de slag gaat, zul je ervaren hoe er rust komt in je lichaam en je hoofd. Je krijgt een gevoel van vrijheid en vertrouwen. Niks in jou staat meer in de weg om je verlangen te volgen en de dingen te doen zoals jij dat wilt. Je kunt jezelf zijn.

Reacties van anderen

– ‘Ik voel mij op veel vlakken herboren. Ik ben eindelijk goed op weg om mijn doelen te bereiken. Ik heb ook mijn tinnitus weten te ‘behandelen’. Ik denk dat zeer veel tinnituslijders baat kunnen hebben bij deze verbindingsprocessen.
(T.V. 24 jr)

– ‘Ik heb ervoor gekozen om met deze methode heel diep in mijn eigen thema’s te gaan waarvan o.a. overgewicht er één was. Ik ben ondertussen reeds meer dan 10 kg afgevallen en voel me steeds beter en beter in mijn vel zitten. Ik kan terug in alle kleren van mijn kleerkast en voel me heel mooi worden.’
(E.H. 50)

– ‘De methode heeft me heel wat opheldering bracht in verschillende thema’s. Het effect op lange termijn weet ik nog niet maar ik voel me wel na iedere sessie meer in liefde naar mezelf kijken en blij verder leven’.
(F.S. 40)

Gratis adviesgesprek

Je kunt je opgeven voor een gratis adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek:

Zilverkade Coaching
T: 06 104 72 959
annelies@zilverkadecoaching.nl

Ontdek je natuurlijke kracht

lees meer

Eenvoudig ontstressen

lees meer

Blokkades oplossen #1

lees meer