Blokkades oplossen 1.

Herken je dat, dat je weet waar je goed in bent en je hard werkt, maar dat het toch niet lekker gaat? Dat je vaak tegen dezelfde dingen aanloopt, maar geen idee hebt hoe je dat kunt voorkomen?

Andere mensen lijken er geen moeite mee te hebben, dus het zal wel aan jou liggen. Wat is dat dan? Hoe wordt je de situatie meester?

‘Waarom lukt het me niet? Waarom is het zo moeilijk om voor elkaar te krijgen wat ik wil?’

Negatief patroon

Als je langere tijd het gevoel hebt dat je vastloopt in bepaalde situaties, raak je gefrustreerd en ga je twijfelen aan jezelf. Er lijkt steeds meer fout te gaan: ‘Zie je wel, het lukt niet’. Je gaat je anders gedragen, situaties vermijden. En dat is heel jammer natuurlijk, want zo verlies je veel van je kwaliteiten.

Iemand die met je meekijkt

Hoog tijd dat je op zoek gaat naar een oplossing. Want het is zonde van je kwaliteiten als je niet goed functioneert. Persoonlijke gesprekken met de juiste lifecoach kunnen je enorm vooruit helpen.

Samen met iemand naar de situatie kijken werkt heel verhelderend. Het geeft zicht op je blinde vlekken.

Blinde vlekken

Het werkt heel verhelderend als iemand je eens vragen stelt over zaken die voor jou heel normaal zijn. Het geeft zicht op je blinde vlekken. Dingen die vanzelfsprekend voor je waren, blijk je ineens ook anders te kunnen zien: ‘Dat ik dat steeds gemist heb…’ Het is een belangrijke sleutel tot grote veranderingen.

Ik ken je worsteling

Graag help ik je om te onderzoeken wat je belemmert in je functioneren. Ik doorzie vrij snel waar de schoen wringt, ook al omdat ik zelf ook heb lopen tobben met doelen die ik niet kon bereiken. Het maakte me echt moedeloos. Totdat ik mijn manier van doen en denken eens goed onder de loep ging nemen en tot een belangrijke ontdekking kwam. Lees ook over mijn blog hierover.

Bevrijding

De inzichten rond mijn blokkades en hoe ik die kan oplossen hebben mijn leven een enorme positieve draai gegeven. Wat ik leerde deel ik met je in dit coachingstraject.

Je ervaart een enorm gevoel van vrijheid als je je belemmeringen de baas wordt. Je voelt dat je de regie hebt.

Wat het traject je oplevert

Tijdens dit traject ontdek je wat je belemmert, wat je valkuilen zijn en wat je kunt doen om daar los van te komen. Dat geeft een enorm gevoel van vrijheid. Je voelt dat je de regie weer in handen hebt en ervaart meer flow en meer geluk. Je komt gewoon beter tot je recht.
Voor extra verdieping, kijk bij ‘Blokkades opruimen #2′.

Gratis adviesgesprek

Je kunt je opgeven voor een gratis adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

meld je aan voor een gratis adviesgesprek

Zilverkade Coaching
T: 06 104 72 959
annelies@zilverkadecoaching.nl

Ontdek je natuurlijke kracht

lees meer

Eenvoudig ontstressen

lees meer

Blokkades oplossen #2

lees meer