Wie ben ik

Ik ben Annelies Uittenbogaard, professioneel lifecoach en gespecialiseerd Live The Connection-coach. Ik ben opgeleid door diverse door NOBCO gecertificeerde instituten.

Mijn interesse in authenticiteit en wat mensen bezielt loopt als een rode draad door mijn leven. Zo werkte ik ook aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maakte ik films over bijzondere mensen in kunst en cultuur.

Missie

Mijn missie als lifecoach is om jou te helpen om je natuurlijke kracht voluit te laten zien – zonder stress en vol vertrouwen. Je gaat dan namelijk handelen vanuit liefde en creativiteit, en krijgt een enorm positieve impact. En natuurlijk: hoe meer mensen hiertoe in staat zijn, hoe mooier we de wereld maken.

Zelf

Mijn motivatie om me hier voluit voor in te zetten heeft haar oorsprong in een voor mij moeilijke periode. Ik was succesvol in wat ik deed, maar voelde geen echte voldoening meer. En wat ik wél wilde, wist ik op de een of andere manier niet goed te bereiken. Negatieve overtuigingen over mijn mogelijkheden en kansen maakten me machteloos. En dat mondde uit in ziekte en burn-out.

Bloei

Gelukkig deed ik op een gegeven moment een belangrijke ontdekking. Namelijk dat we als mens veel meer invloed hebben op ons eigen functioneren dan we denken. We zijn geneigd onszelf vast te zetten, maar kunnen ook ruimte maken voor bloei. Een kwestie van zien en toepassen.

Hiermee veranderde alles. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit en ook op andere vlakken kwam ik veel meer in balans. Mijn leven nam een bijzondere wending en met alle nieuwe inzichten voel ik me nu rijker dan ooit.

Coachpraktijk

Graag deel ik mijn visie en ervaringen met je. In één-op-één coachingsgesprekken, workshops en ook online met tips en inspiratie. Zie ook mijn gratis e-book Volle Kracht.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis adviesgesprek. Je bent van harte welkom.

Wat kan ik
voor jou betekenen