Wie ben ik

Ik ben Annelies Uittenbogaard, professioneel lifecoach, opgeleid binnen door NOBCO gecertificeerde instituten. Mijn interesse in authenticiteit en wat mensen bezielt loopt als een rode draad door mijn leven. Zo werkte ik ook aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maakte ik films over bijzondere mensen in kunst en cultuur.

Missie

Mijn missie als lifecoach is om jou te helpen om (nog) beter tot je recht te komen. Om je de ruimte te laten vinden om je natuurlijke kracht voluit te laten zien.

De coachingsessies zijn erop gericht om:
– ruimte te creëren om je kwaliteiten tot bloei te laten komen,
– blokkades op te ruimen,
– eventuele stress drastisch te verminderen,
– je vertrouwen te vergroten,
– je de vrijheid te geven om te leven op een manier waarin jij optimaal uit de verf komt.

Zelf

Veel van mijn kennis en kunde op dit terrein heeft zijn oorsprong in een voor mij moeilijke periode. Ik was succesvol in wat ik deed, maar voelde geen echte voldoening meer. En wat ik wél wilde, wist ik op de een of andere manier niet goed te bereiken. Het mondde uit in ziekte en burn-out. Ik voelde me verslagen en machteloos.

Bloei

Gelukkig deed ik op een gegeven moment een belangrijke ontdekking. Namelijk dat we als mens veel meer invloed hebben op ons eigen functioneren dan we denken. We zijn geneigd onszelf vast te zetten, maar kunnen ook ruimte maken voor bloei. Een kwestie van zien en toepassen.

Hiermee veranderde alles. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit en ook op andere vlakken kwam ik veel meer in balans. Mijn leven nam een bijzondere wending en met alle nieuwe inzichten voel ik me nu rijker dan ooit.

Coachpraktijk

Graag deel ik mijn visie en ervaringen met je. In één-op-één coachingsgesprekken en ook online met tips en inspiratie. Zie ook mijn gratis e-book.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis adviesgesprek. Je bent van harte welkom.

Lees hier wat ik
voor jou kan betekenen