Wie ben ik

Ik ben Annelies Uittenbogaard, professioneel lifecoach en ontstres-trainer. Ik ben gespecialiseerd in het versterken van je persoonlijke kracht via bewustwording van je mindset en het loslaten van wat je belemmert.

Mijn eigen ervaring

Mijn manier van werken is gebaseerd op wat mezelf enorm heeft geholpen in een moeilijke periode. Ik was succesvol in wat ik deed, maar voelde geen echte voldoening meer. En wat ik wél wilde, leek onbereikbaar en ik wist niet waar dat aan lag. Gevolg: ik werd ziek en kreeg een burn-out. Ik voelde me machteloos.

Veel invloed

Gelukkig ontdekte ik toen iets heel belangrijks. Namelijk dat we veel meer invloed hebben op ons leven en functioneren dan we denken. Zonder het te weten zijn we geneigd leefregels te volgens die ons niet ondersteunen, en zetten onszelf daardoor klem. Maar we kunnen daar bewust vanaf zien en kiézen voor bloei. En dat is eenvoudiger dan gedacht.

We zijn geneigd onszelf vast te zetten, maar kunnen ook bewust kiezen voor bloei.

Door hier mee aan de slag te gaan, veranderde er veel. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit en ook op andere vlakken kwam ik veel meer in balans. Mijn leven nam een bijzondere wending en met alle nieuwe inzichten voel ik me nu rijker dan ooit.

Vraag gratis adviesgesprek aan

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Laat een boodschap achter
en ik bel je terug.

Mijn missie

Het is mijn missie als lifecoach om ervoor te zorgen dat ook jij weet hoe je op een ontspannen en positieve manier je leven vorm kunt geven, waardoor je bijzondere kwaliteiten tot bloei kunnen komen en je je doelen makkelijker bereikt.
Door het loslaten van stress en blokkades ga je op een meer liefdevolle manier naar jezelf en anderen kijken. En hoe meer mensen dat doen, hoe mooier we de wereld maken.

Eigenheid

Mijn interesse in de eigenheid en bezieling van mensen staat centraal in bijna alles wat ik doe. Ook in mijn werk als film/mediamaker. Zo werkte ik aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maak ik films over bijzondere mensen in kunst en cultuur. Ik vind het heel bevredigend om ook creatief bezig te zijn.

Coachpraktijk

Als lifecoach deel ik graag mijn kennis en kunde met je. In persoonlijke coachingsgesprekken, in workshops en ook online met tips en inspiratie. Zie mijn gratis gids Volle Kracht.

Goed geregeld

Ik ben geregistreerd bij het NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. In mijn praktijk hanteer ik de Internationale Ethische code IEC.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

afspraak maken

Gerelateerde  opleidingen en organisaties