Wie ben ik

Ik ben Annelies Uittenbogaard, professioneel lifecoach en ontstres-trainer. Ik ben gespecialiseerd in het versterken van je persoonlijke kracht via bewustwording van je mindset en via het loslaten van stress en beperkende gedachten.

Mijn eigen ervaring

Mijn manier van werken is gebaseerd op wat mijzelf het meest heeft geholpen  in een moeilijke periode. Het liep toen allemaal niet zoals ik wilde. Ik was succesvol in wat ik deed, maar voelde geen echte voldoening meer. En wat ik wél wilde, wist ik op de een of andere manier niet goed te bereiken. Ik werd ziek en kreeg een burn-out. Ik voelde me machteloos.

Veel invloed op je functioneren

Gelukkig deed ik op een gegeven moment een belangrijke ontdekking. Namelijk dat we als mens veel meer invloed hebben op ons eigen functioneren dan we denken. We zijn geneigd onszelf vast te zetten, maar kunnen ook ruimte maken voor rust, balans en kracht. En dat was eenvoudiger dan ik dacht.

We zijn geneigd onszelf vast te zetten, maar kunnen ook ruimte maken voor rust, balans en kracht.

Die ontdekking veranderde heel veel. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit en ook op andere vlakken kwam ik veel meer in balans. Mijn leven nam een bijzondere wending en met alle nieuwe inzichten voel ik me nu rijker dan ooit.

Vraag gratis adviesgesprek aan

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Laat een boodschap achter
en ik bel je terug.

Ieder mens is bijzonder

Ik geloof dat ieder mens bijzonder is en op een speciale manier van betekenis kan zijn. Maar ik weet ook dat je het zicht op jezelf kunt verliezen. Door angst en stress bijvoorbeeld, door de gedachte dat je moet presteren om waardevol te zijn, door vervelende ervaringen en de conclusies die je daaruit trekt. Dan kun je je innerlijk kompas kwijtraken.

Betekenis door vrijheid te vinden

Het is mijn missie als lifecoach om je dat kompas terug te laten vinden. Om je persoonlijke kwaliteiten in het licht te zetten en stress en andere belemmeringen uit de weg te halen. Zodat je kunt geven wat je te geven hebt en vrij bent om je doelen te bereiken.

Sensitieve aanpakkers

Veel van mijn klanten zijn net als ik ‘sensitieve aanpakkers’. Gedreven mensen die graag van betekenis zijn en die tegelijkertijd behoorlijk sensitief zijn. Mensen met deze combinatie van eigenschappen kennen specifieke valkuilen én bijzondere mogelijkheden.

Eigenheid

Mijn interesse in de eigenheid en bezieling van mensen staat centraal in alles wat ik doe. Ook in mijn werk als film/mediamaker. Zo werkte ik aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maak ik films over bijzondere mensen in kunst en cultuur. Ik vind het fijn om ook creatief bezig te zijn.

Coachpraktijk

Als lifecoach deel ik graag mijn kennis en kunde met je. In persoonlijke coachingsgesprekken, in workshops en ook online met tips en inspiratie. Zie mijn gratis gids Volle Kracht.

Goed geregeld

Ik ben geregistreerd bij het NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. In mijn praktijk hanteer ik de Internationale Ethische code IEC.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

afspraak maken

Gerelateerde  opleidingen en organisaties