Wie ben ik

Ik ben Annelies Uittenbogaard, professioneel ontstres- en lifecoach. Ik begeleid mensen bij het versterken van hun kracht en kwaliteiten door het loslaten van stress en innerlijke blokkades.

Mijn eigen ervaring

Mijn manier van werken is gebaseerd op wat mijzelf enorm heeft geholpen in een moeilijke periode. Ik kreeg de ziekte van Lyme en daar bovenop een burn-out. De hele situatie gaf veel spanning en die raakte ik maar lastig weer kwijt. Ik werd er onzeker van en voelde me behoorlijk machteloos.

Stress loslaten

Zoekend naar wat kon helpen, ontdekte ik iets heel belangrijks. Namelijk dat we veel meer invloed hebben op stress en hoe we ons voelen, dan we denken.

Ik leerde hoezeer angst, negatieve gedachten en overtuigingen ons blokkeren zonder dat we het doorhebben. En ook dat we die kunnen loslaten en bewust kunnen kiezen voor wat we wél willen. Voor ontspanning en flow.

Eigen koers

Door hiermee aan de slag te gaan, veranderde er veel. Mijn gezondheid ging met sprongen vooruit en ook op andere vlakken kwam ik veel meer in balans. Ik weet nu wat ik nodig heb om goed te functioneren en werk vol overtuiging en met veel plezier aan het realiseren van mijn plannen.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Laat een boodschap achter
en ik bel je terug.

Mijn missie

Het is mijn missie als coach om ervoor te zorgen dat ook jij weet hoe je op een ontspannen manier je leven kunt vormgeven. Hoe je stress kunt wegnemen en je volledig kunt ontplooien. Want hoe meer mensen vanuit vertrouwen geven wat ze te geven hebben, hoe mooier we de wereld maken.

Eigenheid

Mijn interesse in wat mensen bezielt, hun eigenheid, staat centraal in vrijwel alles wat ik doe. Ook in mijn werk als film/mediamaker. Zo werkte ik aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maak ik films over bijzondere mensen in kunst en cultuur. Het geeft me veel voldoening om ook creatief bezig te zijn.

Coachpraktijk

Ik deel mijn kennis en kunde graag met je. In persoonlijke coachingsgesprekken, in workshops en ook online met tips en inspiratie. Zie mijn gratis e-book ‘Volle Kracht – laat los wat je belemmert in 6 stappen’.

Goed geregeld

Ik ben geregistreerd bij het NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. In mijn praktijk hanteer ik de Internationale Ethische code IEC.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook mogelijk via Skype. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

afspraak maken

Gerelateerde  opleidingen en organisaties