Wie ben ik

Ik ben Annelies Uittenbogaard, gediplomeerd ontstres- en lifecoach (drs.). Ik begeleid mensen bij het loslaten van stress en innerlijke blokkades, waardoor ze veel beter tot hun recht komen. Het versterkt hun kracht, balans en vertrouwen. Sensitieve professionals hebben daarbij mijn bijzondere aandacht.

Mijn eigen ervaring

Mijn manier van werken is gebaseerd op wat mijzelf er weer bovenop heeft geholpen in een moeilijke periode. Door de ziekte van Lyme en een burn-out stond mijn leven op de kop. Ik had veel last van spanning en voelde me machteloos.

Stress loslaten

Zoekend naar wat kon helpen, ontdekte ik iets heel belangrijks. Namelijk dat we veel meer invloed hebben op stress en hoe we ons voelen, dan we denken.

Ik leerde hoezeer angst, negatieve overtuigingen en andere stress ons leven kunnen blokkeren zonder dat we het doorhebben. Maar ook dat we die blokkades kunnen loslaten en kunnen kiezen voor bloei.

Fijne flow

Het zorgde ervoor dat mijn gezondheid met sprongen vooruitging, fysiek en emotioneel. Ik kwam in een fijne flow terecht van rust en vertrouwen, waarbij ik de grote kracht van mijn sensitiviteit ontdekte. Mijn leven nam een bijzondere wending en met alle nieuwe inzichten en ervaringen voel ik me rijker dan ooit.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
Laat een boodschap achter
en ik bel je terug.
Maak een afspraak

Mijn doel

Het is mijn grote wens als coach om ervoor te zorgen dat ook jij weet hoe je op een ontspannen manier je leven kunt vormgeven. Zodat je met al je kwaliteiten goed tot je recht komt, vol vertrouwen je verlangen volgt en je doelen bereikt.

Eigenheid

Mijn interesse in wat mensen bezielt, hun eigenheid, staat centraal in vrijwel alles wat ik doe. Ook in mijn werk als film/mediamaker. Zo werkte ik jaren lang voor de omroep aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maak ik geregeld nog films over bijzondere mensen in kunst en cultuur. Het geeft me veel voldoening om ook creatief bezig te zijn.

Goed geregeld

Coaching doe ik graag via persoonlijke gesprekken op locatie of online via beeldbellen. Afhankelijk ook van jouw voorkeur als cliënt. Daarnaast geef ik workshops en online tips en inspiratie. Zie mijn gratis e-book ‘Volle Kracht – laat los wat je belemmert in 6 stappen’.

Ik ben geregistreerd bij het NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. In mijn praktijk hanteer ik de Internationale Ethische code IEC.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook mogelijk via beeldbellen. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak

Gerelateerde opleidingen en organisaties