Wie ben ik

Ik ben Annelies Uittenbogaard, gediplomeerd ontstres- en lifecoach (drs.). Ik begeleid mensen bij het versterken van hun kwaliteiten en het loslaten van spanning en belemmerende overtuigingen, waardoor ze zich vrijer en krachtiger gaan voelen. Ze komen beter tot hun recht. Hoogsensitieve professionals hebben daarbij mijn bijzondere aandacht.

Mijn eigen ervaring

Mijn manier van werken is gebaseerd op wat mijzelf er weer bovenop heeft geholpen in een moeilijke periode. Door de ziekte van Lyme en een burn-out stond mijn leven op de kop. Ik had veel last van spanning en voelde me behoorlijk machteloos.

Zoekend naar wat kon helpen, ontdekte ik twee hele belangrijke dingen:
1. Dat mijn hoogsensitiviteit een grote rol speelde bij alle stress.
2. Dat ik veel meer invloed heb op hoe ik me voel, dan ik dacht.

Ik leerde hoezeer overprikkeling, angst en negatieve overtuigingen ons leven kunnen blokkeren zonder dat we het doorhebben. Maar ook dat we die blokkades kunnen loslaten en kunnen kiezen voor ontspanning en bloei.

Fijne flow

Het zorgde ervoor dat mijn gezondheid met sprongen vooruitging, fysiek en emotioneel. Ik kwam in een fijne flow terecht van rust en vertrouwen, waarbij mijn sensitiviteit een bron van kracht werd in plaats van een struikelblok. Mijn leven nam een bijzondere wending en met alle nieuwe inzichten en ervaringen voel ik me rijker dan ooit.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959
Laat een boodschap achter
en ik bel je terug.
Maak een afspraak

Mijn doel

Het is mijn grote wens als coach om ervoor te zorgen dat ook jij weet hoe je op een ontspannen manier je leven kunt vormgeven. Zodat je met al je sensitieve kwaliteiten goed tot je recht komt, met vertrouwen je verlangen volgt en met plezier je doelen bereikt.

Eigenheid

Mijn interesse in wat mensen bezielt, hun eigenheid, staat centraal in vrijwel alles wat ik doe. Ook in mijn werk als film/mediamaker. Zo werkte ik jaren lang voor de omroep aan televisieprogramma’s over levensbeschouwing en maak ik geregeld nog films over bijzondere mensen in kunst en cultuur. Het geeft me veel voldoening om ook creatief bezig te zijn.

Goed geregeld

Coaching doe ik graag via persoonlijke gesprekken op locatie of online via beeldbellen. Afhankelijk van jouw voorkeur als cliënt. Daarnaast deel ik online tips en inspiratie, via blogs, meditaties en een podcast. Zie ook mijn checklist ’10 aandachtspunten voor de sensitieve professional’.

Ik ben geregistreerd bij het NOBCO, de beroepsorganisatie voor professionele coaches in Nederland. In mijn praktijk hanteer ik de Internationale Ethische code IEC.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou persoonlijk kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. (Ook mogelijk via beeldbellen). Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak

Gerelateerde opleidingen en organisaties

zilverkade-coach-coachfinder