Mindset training

Behoefte aan meer grip en geluk

Zet je je met hart en ziel in maar loopt het toch niet zoals je zou willen? Voel je je soms machteloos en gefrustreerd, en geeft dat gepieker en negatieve gedachten? Zou je het fijn vinden om meer grip te hebben op wat er gebeurt in je leven, en meer geluk te ervaren?

Meer invloed dan je denkt

Hoe je leven er ook uitziet, wat jou nu helpt is de frisse blik van een goede coach. Iemand die luistert en doorvraagt en je wijst op dingen die je tot nu toe over het hoofd zag. Iemand die je toont hoeveel invloed je hebt op je leven zonder dat je het in de gaten hebt.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

 Laat van je horen  en ik bel je terug.

Maak afspraak

De kracht van je mindset

In mijn mindset-training maak je kennis met de kracht van je gedachten en de manier waarop ze je leven bepalen. Je ontdekt de kracht van je mindset.

Resultaat

Na dit traject heb je inzicht in hoe je meer vat kunt hebben op je leven, op wat je denkt, doet en realiseert. Je weet beter hoe je jezelf uit een negatieve bubbel kunt halen en kunt kiezen voor wat je wél wilt. Je ervaart meer geluk en balans, en bent beter in staat je doelen te realiseren.

Gratis adviesgesprek

Spreekt dit je aan? Dan kun je je opgeven voor een gratis adviesgesprek. Ook mogelijk via beeldbellen. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik meld me aan voor een gratis adviesgesprek.

Afspraak maken

Ontvang mijn gratis e-book
in 6 stappen naar
meer ontspanning, balans en kracht.

Stress loslaten

lees meer

Blokkades oplossen

Lees meer

Sensitiviteit

Lees meer

Je persoonlijke kracht

Lees meer