Blokkades oplossen

Je verlangt naar meer

Soms begrijp je jezelf gewoon niet. Waarom heb je zo’n moeite je doel te bereiken? Je doet toch alles wat nodig is? Soms weet je dat er meer voor je in het vat zit dan eruit komt. Meer werkplezier, een beter inkomen, leukere opdrachten, een fijnere relatie, noem maar op. Waarom lukt het je dan zo slecht om het voor elkaar te krijgen?

Onmacht

Je voelt onmacht in dit soort situaties en zou graag meer controle hebben. Zodat het allemaal wat makkelijker zou gaan. En je meer voldoening zou voelen en flow. Het zou mogelijk moeten zijn, maar hoe dan?

Mogelijkheden zien

Wat je nodig hebt is een sensitieve coach die goed met je meekijkt. Iemand die niet alleen met je praat, maar ook kijkt naar onbewuste patronen die je in de weg kunnen zitten. Door eens met een andere blik naar jezelf te kijken, ga je je valkuilen zien én nieuwe mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Laat van je horen en ik neem contact met je op.

Maak een afspraak

Maak je vrij

In mijn begeleiding staat centraal dat jij beter tot je recht gaat komen. We ontdekken wat jou belemmert en lossen blokkades op. Met oefeningen, opstellingen en aandacht voor je mindset, neutraliseren we lastige patronen en hindernissen, en zetten ze om in iets wat jou ondersteunt in plaats van dwarszit. Je maakt je vrij.

Belangrijke inzichten

Als coach ben ik gespecialiseerd in het oplossen van blokkades en ik zie vrij snel waar de schoen wringt. Wat ook helpt is dat ik er zelf mee heb geworsteld. Ik voelde me in een bepaalde periode machteloos wat betreft mijn werk en mijn gezondheid, totdat ik tot belangrijke inzichten kwam. In dit traject deel ik ze graag met je.

Resultaat

Na dit traject heb je meer zicht op hoe je functioneert, wat je valkuilen zijn en hoe je die kunt voorkomen. Belangrijke blokkades zijn weggehaald waardoor je beter in staat bent je wensen te realiseren. Het geeft vrijheid, rust en balans. Ook voel je vertrouwen, omdat je meer controle hebt over je functioneren. Je weet flow te creëren.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen. Ook mogelijk via beeldbellen. 

Ja, ik meld me aan voor een gratis adviesgesprek.

Maak een afspraak

Ontvang mijn gratis e-bookin 6 stappen
naar meer ontspanning, balans en kracht

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Wil je een gratis adviesgesprek of meer informatie? Laat een boodschap achter en ik neem contact met je op.

hsp stress coach mindset zilverkade

Mindset training

lees meer

Stress loslaten

lees meer

Sensitiviteit – hsp

Lees meer

Je persoonlijke kracht

Lees meer