Ontstres coaching

Soms functioneer je niet zoals je wilt. Je bent gespannen, angstig of onzeker in bepaalde situaties. De dingen lopen gewoon niet lekker. Wat ook goed kan – als je wat sensitiever bent – is dat je worstelt met overprikkeling en het vinden van je plek.

Hoe je situatie ook is: wat jij kunt gebruiken is de heldere blik van een coach om je verder te helpen. Iemand die luistert, met je meedenkt en het grote geheel ziet. Iemand met inlevingsvermogen en de juiste skills om je een nieuw perspectief te bieden.

Wil je spanning loslaten en beter functioneren? Zodat je kwaliteiten goed tot hun recht komen en je ontspannen je doelen kunt bereiken?

In een persoonlijke coachingstraject bij mij ga je loslaten wat in de weg zit en ruimte creëren voor wat je wél wilt. Zodat je vertrouwen krijgt, in balans komt en gaat komen waar jij wilt zijn.

Mogelijkheden

Ik begeleid drie specifieke manieren van ontstressen:
1. stress loslaten
2. blokkades oplossen
3. mindset training

Welke manieren van ontstressen in jouw traject een rol krijgen, hangt af van je persoonlijke behoefte. Daar kunnen we samen naar kijken.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

 Laat van je horen  en ik bel je terug.

afspraak maken

Stress loslaten

lees meer

Blokkades oplossen

lees meer

Mindset-training

lees meer

Sfeer

Ik werk graag in een lichte, ontspannen sfeer. En die probeer ik te creëren door goed te luisteren, opbouwende feedback te geven en speelsheid in te brengen. Wat ik vaak terug hoor is dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Ze kenmerken me met ‘warm en aandachtig, en met een open blik’.

Jouw inzet

Je eigen inzet bepaalt  in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Gratis adviesgesprek

Wil je een idee krijgen van wat jij concreet kunt doen om (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Ook mogelijk via Skype. Je vertelt dan waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

Ontvang mijn gratis e-bookin 6 stappen naar
meer ontspanning, balans en kracht.