Lifecoaching

Verlang je naar rust en evenwicht in de manier waarop je functioneert? Zodat je kwaliteiten goed tot hun recht komen en je ontspannen je doelen kunt bereiken?

In een persoonlijk coachingstraject met mij ga je loslaten wat je dwars zit en ruimte creëren voor wat jij te bieden hebt. Je vindt de weg naar rust, evenwicht en kracht.

Trajecten

Mijn manier van werken kent drie hoofd-ingrediënten:
1. stress loslaten
2. hindernissen weghalen
3. je kwaliteiten ontdekken

Welke ingrediënten in jouw traject de hoofdrol krijgen, hangt af van je persoonlijke behoefte en van waar je bent in je ontwikkeling. Daar kunnen we samen naar kijken.

Stress loslaten

lees meer

Hindernissen weghalen

lees meer

Je kwaliteiten ontdekken

lees meer

Methodiek

In mijn begeleiding combineer ik cognitieve coachingsmethodes met systemisch werk en nieuwe inzichten uit de neuropsychologie. Ik ben gespecialiseerd in mindsettraining en ontstressen. Daarbij maak ik o.a. gebruik van ‘Live The Connection’, een methode gericht op het diepgaand ontstressen en het weghalen van emotionele blokkades uit je systeem.

Met deze methode neutraliseren we negatieve overtuigingen en onderhuidse spanning (bijv. door werkdruk, angst, lastige relaties en familiepatronen). Ook als je niet precies weet waar de spanning vandaan komt. Het werkt met praktische oefeningen – niet per se via lange gesprekken.

Wil je weten wat deze methode betekent voor mij persoonlijk, kijk dan hier.

Ik bel je terug

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Wil je een gratis adviesgesprek of meer informatie? Laat een boodschap achter en ik neem contact met je op.

Doel

Mijn doel bij de begeleiding is dat je meer inzicht krijgt in je persoonlijke kracht en in het leven in het algemeen, en los komt van belastende patronen. Zodat je voluit kunt geven wat je te geven hebt. Zie mijn missie. Ik luister, geef feedback en help je je kwaliteiten extra kracht te geven. Aandachtig en met een open blik.

Mooie veranderingen

Als bij mij komt ga je op ontdekking naar jezelf. Hoe verder je komt, hoe lichter het leven wordt, want je gaat vol overtuiging varen op de kracht die van nature in je zit. Ook als je te maken hebt met hoogsensitiviteit of burn-outklachten kan een traject heel zinvol zijn.

Jouw inzet

Je eigen inzet bepaalt  in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Nu ik luister naar de richting
Van mijn gedachten
Van mijn lijf
Van mijn hart
Van mijn ziel
Weet ik steeds beter waar ik moet zijn
En ben ik steeds vaker
Op de juiste plek
Thuis.

– Ien G.M. van der Pol

Gratis adviesgesprek

Wil je een idee krijgen van wat jij concreet kunt doen om (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik geef me op voor een gratis adviesgesprek.

maak afspraak