Lifecoaching

Wil je beter functioneren? Zodat je kwaliteiten goed tot hun recht komen en je ontspannen je doelen kunt bereiken?

In een persoonlijke coachingstraject ga je loslaten wat in de weg zit en ruimte creëren voor wat jij te bieden hebt. Je vindt de weg naar rust, evenwicht, vertrouwen en kracht.

Trajecten

Mijn manier van werken kent drie hoofd-ingrediënten:
1. stress loslaten
2. belemmeringen weghalen
3. je kwaliteiten ontdekken

Welke ingrediënten in jouw traject de hoofdrol krijgen, hangt af van je persoonlijke behoefte en van waar je bent in je ontwikkeling. Daar kunnen we samen naar kijken.

Stress loslaten

lees meer

Hindernissen weghalen

lees meer

Je kwaliteiten ontdekken

lees meer

Methodiek

In mijn begeleiding combineer ik diverse methodes om goed aan te kunnen sluiten bij je vraag. Van cognitieve coachingsmethodes tot meditaties, en van systemisch werk tot methoden gericht op het brein.

Ik ben gespecialiseerd in mindsettraining en ontstressen. Daarbij maak ik o.a. gebruik van ‘Live The Connection’, een methode gericht op het diepgaand ontstressen en het weghalen van emotionele blokkades uit je systeem.

Negatieve overtuigingen en onderhuidse spanning worden hierdoor geneutraliseerd (bijv. door werkdruk, angst, lastige relaties en familiepatronen). Ook als je niet precies weet waar de spanning vandaan komt. Het werkt met praktische oefeningen – niet per se via lange gesprekken.

Wil je weten wat deze methode betekent voor mij persoonlijk, kijk dan hier.

Ik bel je terug

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Wil je een gratis adviesgesprek of meer informatie? Laat van je horen en ik neem contact met je op.

Doel

Mijn doel bij de begeleiding is dat je meer inzicht krijgt in je persoonlijke kracht en in het leven in het algemeen, en los komt van wat je in de weg zit. Zodat je voluit kunt geven wat je te geven hebt.

Sfeer

Ik werk graag in een lichte, ontspannen sfeer. En die probeer ik te creëren door goed te luisteren, opbouwende feedback te geven en waar mogelijk de zaken met speelsheid te benaderen. Wat ik vaak terug hoor is dat mensen zich snel op hun gemak voelen. Ze kenmerken me met ‘warm en aandachtig, en met een open blik’.

Mooie veranderingen

Als bij mij komt ga je op ontdekking naar jezelf. Hoe verder je komt, hoe lichter het leven wordt, want je gaat vol overtuiging varen op de kracht die van nature in je zit. Ook als je te maken hebt met hoogsensitiviteit of burn-outklachten kan een traject heel zinvol zijn.

Jouw inzet

Je eigen inzet bepaalt  in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Nu ik luister naar de richting
Van mijn gedachten
Van mijn lijf
Van mijn hart
Van mijn ziel
Weet ik steeds beter waar ik moet zijn
En ben ik steeds vaker
Op de juiste plek
Thuis.

– Ien G.M. van der Pol

Gratis inspiratiegesprek

Wil je een idee krijgen van wat jij concreet kunt doen om (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis inspiratiegesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik geef me op voor een gratis inspiratiegesprek.

maak afspraak