Je kwaliteiten ontdekken

Je werk is best leuk maar de sjeu is er af. Het voelt wat leeg allemaal. Soms denk je dat je zit te zeuren, je hebt toch niks te klagen? Je hebt het toch best goed? Je werkt door maar stiekem verlang je naar meer. Meer bezieling, meer enthousiasme. Hoe leuk zou het zijn als je met hart en ziel ergens mee bezig zou kunnen zijn! Als je een gevoel van flow zou kunnen hebben – moeiteloos fijn zou werken aan iets dat echt bij jou past, wetend dat je van betekenis bent.

Je werkt door, maar stiekem verlang je naar meer. Meer bezieling, meer enthousiasme en meer betekenis.

Iemand die met je meekijkt

Hoog tijd dat je aan de bel trekt, want het is heel jammer als jij niet goed uit de verf komt. Je hebt zoveel kwaliteiten. Wat je nodig hebt is iemand die eens met je meekijkt. Persoonlijke begeleiding door een lifecoach kan je enorm vooruit helpen.

Vind je persoonlijke kracht

Het werkt heel verhelderend als iemand je vragen stelt over wat je bezielt en bezighoudt. Het geeft een frisse blik op jezelf. Want hoe goed ken je jezelf nou eigenlijk?

Waar krijg je energie van? Waar verlang je diep in je hart naar? Wat zijn je natuurlijke talenten en kwaliteiten? Wat jou bijzonder maakt, is voor jezelf vaak heel normaal en vanzelfsprekend. Je kijkt er gemakkelijk overheen.

Met goede hulp krijg je zicht op je persoonlijke kracht en kun je die bewuster gaan inzetten. Het is dé formule voor een vervuld leven.

Gratis inspiratiegesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Wil je een gratis inspiratiegesprek of meer informatie? Laat van je horen en ik bel je terug.

Ik ken je frustratie

Graag help ik om je enthousiasme en bevlogenheid terug te vinden. Ik ben al 25 jaar professioneel vragensteller en luisteraar, en zie snel waar het wringt en waar je kansen liggen. Bovendien ken ik je frustratie. Ik heb een periode gehad waarin ik het werk wat ik deed niet meer leuk vond, maar wist met goede begeleiding mijn bevlogenheid weer helemaal terug te vinden. De methodes die mij enorm hielpen, bied ik graag ook aan jou aan.

Wat jou bijzonder maakt, is iets dat voor jezelf heel normaal en vanzelfsprekend is. Je kijkt er gemakkelijk overheen.

Wat levert dit traject je op?

Door mijn coachingsessies ontdek je wat jouw persoonlijke kwaliteiten en natuurtalenten zijn, waar je energie van krijgt en wat jou ten diepste motiveert. Je ontdekt waar je van áángaat en waarin jij het meest voldoening en betekenis kunt vinden. Dit traject biedt een nieuwe blik op jezelf en prikkelt om op een nieuwe manier aan de slag te gaan. Het geeft een heleboel energie.

Gratis inspiratiegesprek

Je kunt je opgeven voor een gratis inspiratiegesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bekijken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bespreken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik meld me aan voor een gratis inspiratiegesprek.

Maak afspraak

Download gratis e-book
´Volle Kracht, laat los wat je belemmert
in 6 stappen

Stress loslaten

lees meer

Belemmeringen weghalen

lees meer