Belemmeringen weghalen

Soms begrijp je jezelf gewoon niet. Waarom heb je zo’n moeite je doel te bereiken? Je doet toch alles wat nodig is? Je weet dat er méér mogelijk moet zijn voor je, meer werkplezier, meer succes, meer klanten, succes in de liefde, evenwicht, betekenis, noem maar op. Waarom is het soms zo lastig te bereiken?

Soms begrijp je jezelf gewoon niet. Waarom heb je zo’n moeite je doel te bereiken? Je weet dat er meer mogelijk moet zijn.

Negatief patroon

Op bepaalde momenten mis je grip op je functioneren. Het frustreert je en maakt je onzeker. Waardoor er nog meer niet lukt. Je gaat situaties vermijden, je anders gedragen dan je zou willen. En dat is heel jammer, want zo verlies je veel van je kwaliteiten.

Hoe fijn zou het zijn als je dit gedoe niet zou hebben! Als je controle zou hebben. Als je in al die situaties ontspannen je doelen zou kunnen bereiken?

Iemand die met je meekijkt

Wat je nodig hebt is iemand die eens met je meekijkt. Iemand die verstand heeft van onbewuste patronen die je helpt te zien wat jou in de weg zit. Door eens met een andere blik naar jezelf te kijken, ga je je valkuilen zien én nieuwe mogelijkheden.

Gratis inspiratiegesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Wil je een gratis inspiratiegesprek of meer informatie? Laat van je horen en ik neem contact met je op.

Je eigen gedachten

Vaak zijn het je eigen gedachten, angsten en gedragspatronen die – zonder dat je dat doorhebt – maakt dat je niet goed tot je recht komt. Gedachten als ‘ik moet sterk zijn’ of ‘ik ben niet goed genoeg’ zorgen voor spanning en maken je kleiner dan je bent.

Maak je vrij

Wil je je vrij maken van deze blokkades, dan heb je een coach nodig die thuis is in het werken met onderbewuste processen. Iemand die technieken beheerst waarmee je belemmeringen kunt loslaten en je laat zien hoe kunt bereiken wat je wél wilt. Want ook de oplossing draag je al bij je.

Ik ken je worsteling

Ik help je graag. Ik ben er speciaal voor opgeleid en zie vrij snel waar de schoen wringt. Bovendien heb ik zelf ook met deze dingen geworsteld. Ik voelde me in eerste instantie vrij machteloos ten opzichte van wat me overkwam, totdat ik mijn manier van denken onder de loep ging nemen en tot een belangrijke inzichten kwam.

Hoe gaan we te werk?

In dit traject gebruiken we cognitieve methoden én nieuwe technieken zoals Live The Connection, gebaseerd op de laatste neurologische inzichten. Met eenvoudige oefeningen en veel aandacht voor je mindset, neutraliseren we oude patronen en hindernissen, en zetten ze om in iets wat jou helpt in plaats van dwarszit.  

Omdat je je loslaat wat je belemmert, krijgen je kwaliteiten veel meer de ruimte. Je toont je volle kracht.

Bevrijding

Als je belemmeringen weg zijn, geeft dat een enorm gevoel van vrijheid, van rust en balans. Alsof er iets van je afvalt. Ook geeft het meer vertrouwen, omdat je meer controle hebt over je functioneren. Je talenten en andere kwaliteiten krijgen veel meer de ruimte. Je ervaart je volle kracht.

Gratis inspiratiegesprek

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis inspiratiegesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik meld me aan voor een gratis inspiratiegesprek.

afspraak maken

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Wil je een gratis adviesgesprek of meer informatie? Laat een boodschap achter en ik neem contact met je op.

Je kwaliteiten ontdekken

lees meer

Stress loslaten

lees meer