Hindernissen oplossen

Soms begrijp je jezelf gewoon niet. Waarom heb je zo’n moeite je doel te bereiken? Je doet toch alles wat nodig is? Je weet dat er méér mogelijk moet zijn voor je, meer werkplezier, meer succes, meer klanten, succes in de liefde, evenwicht, betekenis, noem maar op. Waarom is het soms zo lastig te bereiken?

Soms begrijp je jezelf gewoon niet. Waarom heb je zo’n moeite je doel te bereiken? Je weet dat er meer mogelijk moet zijn.

Negatief patroon

Op bepaalde momenten mis je grip op je functioneren. Het frustreert je en maakt je onzeker. Waardoor er nog meer niet lukt. Je gaat situaties vermijden, je anders gedragen dan je zou willen. En dat is heel jammer, want zo verlies je veel van je kwaliteiten.

Hoe fijn zou het zijn als je dit gedoe niet zou hebben! Als je controle zou hebben. Als je in al die situaties ontspannen je doelen zou kunnen bereiken?

Iemand die met je meekijkt

Wat je nodig hebt is iemand die eens met je meekijkt. Die je helpt te zien waar het misgaat en waar dat aan ligt. Door eens met een andere blik naar jezelf te kijken, ga je je valkuilen zien én nieuwe mogelijkheden.

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Gratis adviesgesprek of meer informatie? Laat een boodschap achter en ik neem contact met je op.

Onze eigen gedachten

Vaak zijn het onze eigen gedachten, angsten en gedragspatronen die – zonder dat we dat doorhebben – maken dat we niet goed tot ons recht komen. Gedachten als ‘ik mag geen fouten maken’, ‘ik ben niet goed genoeg’ of ‘de wereld is onveilig’ zorgen voor spanning en maken je kleiner dan je bent.

In ons automatische systeem

Diep van binnen draagt ieder van ons dergelijke negatieve gedachten of overtuigingen met zich mee. We hebben ze ooit opgeslagen in ons automatische systeem als conclusies uit onze ervaringen. Of we hebben ze overgenomen van onze families.

Maak je vrij

Wil je je vrij maken van deze hindernissen, zul je ze bewúst moeten weghalen. Soms gaat dat makkelijk, maar vaak is er een speciale techniek voor nodig. Een techniek die werkt op je onderbewuste waar al je overtuigingen en automatische gedrag opgeslagen liggen. Je hebt dan een lifecoach nodig die zo’n los-laattechniek beheerst en je kan helpen onbewuste processen bij te sturen.

Ik ken je worsteling

Ik begeleid je daar graag bij. Ik ben er speciaal voor opgeleid en zie vrij snel waar de schoen wringt. Bovendien heb ik zelf ook geworsteld met doelen die ik niet kon bereiken en emoties die ik niet begreep. Ik voelde me vrij machteloos, totdat ik mijn manier van doen en denken eens goed onder de loep ging nemen en tot een belangrijke ontdekking kwam. Zie Over Mij.

Hoe gaan we te werk?

In dit traject gebruiken we cognitieve methoden én nieuwe technieken, zoals Live The Connection dat gebaseerd is op de laatste neurologische inzichten. Met eenvoudige oefeningen en veel aandacht voor je mindset, neutraliseren we oude patronen en hindernissen, en zetten ze om in iets wat jou helpt in plaats van dwarszit.  

Omdat je je loslaat wat je belemmert, krijgen je kwaliteiten veel meer de ruimte. Je toont je volle kracht.

Bevrijding

Het weghalen van je hindernissen geeft een fijn gevoel van vrijheid, van rust en balans. Alsof er iets van je afvalt. Je krijgt weer controle over je functioneren en dat geeft vertrouwen. Omdat je je loslaat wat je belemmert, krijgen je kwaliteiten alle ruimte. Je toont je persoonlijke kracht.

Gratis adviesgesprek

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Geef je dan op voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Ja, ik meld me aan voor een gratis adviesgesprek.

afspraak maken

Gratis adviesgesprek

annelies@zilverkadecoaching
06 104 72 959

Wil je een gratis adviesgesprek of meer informatie? Laat een boodschap achter en ik neem contact met je op.

Je kwaliteiten ontdekken

lees meer

Stress loslaten

lees meer