Lifecoaching

Zit er meer in je dan eruit komt? Voel je je geremd om je doelen te bereiken?
In een persoonlijk coachingstraject met mij ga je loslaten wat je belemmert en je kwaliteiten alle ruimte geven.

Ingrediënten

Mijn manier van werken kent drie hoofd-ingrediënten:
1. ontdek je natuurlijke kracht
2. eenvoudig en diepgaand ontstressen
3. blokkades oplossen (niveau 1 en 2)

Het zijn belangrijke stappen op ‘de route naar rust, vertrouwen en kracht’. Welke ingrediënten in jouw traject de hoofdrol krijgen, hangt af van je persoonlijke behoefte en van waar je bent in je ontwikkeling. Daar kunnen we samen naar kijken.

Eenvoudig ontstressen

lees meer

Ontdek je natuurlijke kracht

lees meer

Blokkades oplossen #1

lees meer

Blokkades oplossen #2

lees meer

Methodiek

In mijn begeleiding combineer ik cognitieve coachingsmethodes met systemisch werk en nieuwe inzichten uit de neuropsychologie. Ik ben gespecialiseerd in ‘Live The Connection’, een methode gericht op het diepgaand ontstressen en het weghalen van blokkades uit je systeem.

Met Live The Connection neutraliseren we je negatieve overtuigingen en onderhuidse spanning (bijv. door werkdruk, angst, lastige relaties en familiepatronen) – ook als je niet precies weet waar de spanning vandaan komt.
Het werkt met praktische oefeningen; niet per se via lange gesprekken. Mijn eigen leven heeft enorm positieve wending door deze methode gekregen.

Doel

Mijn doel bij de begeleiding is dat je meer inzicht krijgt in je persoonlijke kracht, en van in het leven in het algemeen, en los komt van belastende patronen. Zodat je voluit kunt geven wat je te geven hebt. Zie mijn missie. Ik luister, geef feedback en help je nieuwe mogelijkheden te vinden. Aandachtig en met een open blik.

Mooie veranderingen

Als bij mij komt ga je op ontdekking naar jezelf. Hoe verder je komt, hoe lichter het leven wordt, want je gaat vol overtuiging varen op de kracht die van nature in je zit. Ook als je te maken hebt met hoogsensitiviteit of burn-outklachten kan een traject heel zinvol zijn.

Jouw inzet

Je eigen inzet bepaalt  in grote mate het resultaat dat je boekt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Nu ik luister naar de richting
Van mijn gedachten
Van mijn lijf
Van mijn hart
Van mijn ziel
Weet ik steeds beter waar ik moet zijn
En ben ik steeds vaker
Op de juiste plek
Thuis.

– Ien G.M. van der Pol

Gratis adviesgesprek

Wil je een idee krijgen van wat jij concreet kunt doen om (nog) beter te functioneren? Geef je dan op voor een gratis adviesgesprek. Kijk hier voor meer informatie.