Lifecoaching

Wil jij werkelijk goed tot je recht komen? Wil je graag goed functioneren én trouw zijn aan jezelf? Dan kan ik je helpen met onderstaande coachmodules.

Ken je natuurlijke kracht

lees meer

Eenvoudig ontstressen

lees meer

Blokkades oplossen #1

lees meer

Blokkades oplossen #2

lees meer

De drie pijlers

Mijn manier van werken kent drie belangrijke pijlers:
1. het vinden van je natuurlijke kracht
2. eenvoudig en effectief ontstressen
3. blokkades oplossen (niveau 1 en 2)

Ik heb ze verwerkt tot verschillende coachmodules die samen ‘de route naar rust, vertrouwen en flow’ vormen. Het doorlopen van de modules zal een belangrijke positieve draai aan je leven geven, net als bij mij.

Je gaat snappen hoe je de leiding hebt over je functioneren en kunt zorgen dat je veel beter uit de verf komt. Hoe je sterk kunt staan én trouw kunt zijn aan jezelf.

Mindset

De modules draaien voor een groot deel om bewustwording en mindset. Zoals het kiezen voor mildheid en vertrouwen. Daarover lees  je meer in mijn e-book.

Wat je nu nodig hebt

Voor wie optimaal tot z’n recht wil komen zijn de drie modules van even groot belang. Maar begin nu gewoon met wat je op dit moment het meeste nodig hebt. Daar kunnen we samen naar kijken.

Mooie veranderingen

Als je bij mij komt ga je op ontdekkingstocht naar jezelf, waarbij je inzet bepaalt waar je terecht komt. Breng je openheid mee, nieuwsgierigheid en de bereidheid om stappen te zetten, dan zullen er mooie veranderingen plaatsvinden.

Moeiteloos

Je leven wordt een stuk lichter en moeitelozer naar mate de reis vordert, want je gaat varen op de kracht die van nature in je zit. Meer vanuit je hart en minder vanuit je hoofd.

Zeker als je te maken hebt met hoogsensitiviteit en/of burn-outklachten kunnen de modules heel zinvol zijn.

Nu ik luister naar de richting
Van mijn gedachten
Van mijn lijf
Van mijn hart
Van mijn ziel
Weet ik steeds beter waar ik moet zijn
En ben ik steeds vaker
Op de juiste plek
Thuis.

– Ien G.M. van der Pol

Gratis adviesgesprek

Je kunt je opgeven voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Geef je op voor een gratis adviesgesprek: