Eenvoudig ontstressen

Dat je stress hebt, merk je vaak aan kleine dingen. Aan pijn in je schouders, aan slechte concentratie. Je voelt je kriegelig en valt onnodig uit tegen de mensen om je heen. ‘s Nachts blijft je hartslag hoog en je gedachtes krijg je niet stil. Nog maar een slaappil dan. Morgen is het misschien over.

Negatief patroon

Zonder dat je er erg in hebt, kan spanning je leven behoorlijk beheersen. En als het maar lang genoeg voortduurt, denk je dat het er gewoon bij hoort. Dat jouw lijf nou eenmaal wat zwakker is en dat je daar met veel sporten wel verandering in kan brengen. Totdat je merkt dat het niet werkt en je klachten erger worden. Wat is er toch aan de hand?

Het is voor iedereen jammer als jij niet optimaal functioneert.

Iemand die met je meekijkt

Hoog tijd dat je aan de bel trekt en op zoek gaat naar een oplossing. Want wat is het jammer als jij niet optimaal functioneert. Je hebt iemand nodig die eens met je meekijkt naar wat er aan de hand is. Persoonlijke coachingsessies met juiste persoon kunnen je enorm vooruit helpen.

Tools om spanning los te laten

Het werkt heel verhelderend als iemand je vragen stelt over dingen die voor jou vanzelfsprekend zijn. Het geeft een frisse blik op je situatie. En op jezelf. Want hoe ga jij eigenlijk om met stress? In hoeverre zit het je functioneren in de weg? Met goede hulp krijg je inzicht in je eigen stresssysteem en de tools om spanning los te laten.

Ik weet hoe het voelt

Ik help je graag met problemen rond stress. Ik zie snel waar de schoen wringt, ook omdat ik zelf vrij ernstige stressklachten heb gehad. Een bepaalde ontstressmethode heeft mijn leven wat dat betreft werkelijk veranderd. Het is een vrij nieuwe, zeer effectieve methode, gebaseerd op de laatste neurologische inzichten. Ik deel mijn kennis en kunde graag met je in dit coachingstraject.

Je voelt rust, kunt helderder nadenken en bent prettiger gezelschap.

Wat levert dit traject je op?

Na dit traject heb je tools in handen om een veel relaxter leven te leiden. Je weet hoe stress werkt, je doorziet wat jou triggert en hoe je spanning kunt loslaten. Je voelt meer rust, kunt helderder nadenken en functioneert stukken beter. En ook niet onbelangrijk: je bent weer prettig gezelschap – je zit beter in je vel.

Reacties van anderen

‘Ik kan niet anders zeggen dan dat ik een ander mens geworden ben: de stress die ik al van kindsbeen af ervaar, is weg. Ik ben rustig vanbinnen, ik glimlach met gemak, ik zie het leven zitten, ik heb er zin in!’
(S.S. 52 jr)

‘Mijn leven is echt compleet veranderd in een positieve zin zowel fysisch als psychisch, mentaal, energetisch… Ik voel me eindelijk in evenwicht en gelukkig.’
(A.B. 73 jr)

‘Ik heb echt vrede en rust gevonden in mezelf.’
(L.H. 29 jr)

Gratis adviesgesprek

Je kunt je opgeven voor een gratis adviesgesprek. Daarin vertel je waar je tegenaan loopt en bespreken we wat nodig is om je situatie te verbeteren. Ook bekijken we of ik de juiste persoon ben om je te helpen.

Meld je aan voor een gratis adviesgesprek

Zilverkade Coaching
T: 104 72 959
annelies@zilverkadecoaching.nl

Ontdek je natuurlijke kracht

lees meer

Blokkades oplossen #1

lees meer

Blokkades oplossen #2

lees meer