In deze podcast-serie interview ik professionals over het belang van sensitiviteit en zachte kracht in hun werk. Over de kracht van aandacht, vertrouwen, je kunnen inleven in een ander, het kunnen verbinden van mensen – allemaal zaken die veel bepalender zijn voor ons geluk én ons succes dan we vaak denken.

De gasten komen uit verschillende hoeken, zoals de kunst, de media, de zorg en het bedrijfsleven. Ze vertellen hoe de zachte krachten op hun werkvloer het verschil maken én waar hun persoonlijke aandacht (en valkuil) ligt. Onregelmatig verschijnen er nieuwe afleveringen 🙂

Zachte krachten geven vleugels

Ik vind het belangrijk om deze podcast te maken, omdat onder prestatiedruk de zachte krachten makkelijk worden vergeten. Uit angst om achterop te raken, gaan we haasten en stressen en focussen we op snelle resultaten. Met als resultaat dat we de onderlinge verbinding en ons werkplezier verliezen,  en daarmee veel van onze potentiële kracht.

Hoog tijd om bewust worden van de werkelijke motor achter alles wat goed loopt. Zachte krachten geven vleugels.

Luister hieronder naar het gesprek met Martine van Os. Voor álle interviews, klik hier.

Reageer