In deze podcast-serie interview ik professionals over het belang van sensitiviteit in hun werk. Over de kracht van aandacht, vertrouwen, je kunnen inleven in een ander, het kunnen verbinden van mensen – allemaal zaken die veel bepalender zijn voor ons geluk én ons succes dan we vaak denken.

De gasten komen uit verschillende hoeken, zoals de kunst, de media, de zorg en het bedrijfsleven. Ze vertellen wat hun persoonlijke zachte kracht is, hoe ze daarmee een verschil maken én waar ze mee worstelen.

Onregelmatig verschijnen er nieuwe afleveringen 🙂

Zachte krachten geven vleugels

Annelies: ‘Ik vind het belangrijk om deze podcast te maken, omdat onder de prestatiedruk van tegenwoordig de zachte krachten makkelijk worden vergeten. Uit angst om achterop te raken, gaan we stressen en focussen op snelle resultaten, zonder gevoel van verbondenheid en betekenis. Met als gevolg: burn-out, eenzaamheid en verlies van potentieel.

Tijd om ons bewust te worden van een van de belangrijkste succesfactoren. Zachte krachten geven vleugels.’

Luister hieronder naar het gesprek met Martine van Os. Voor álle interviews, klik hier.

Reageer